Cyberpunk 2077 napokon počinje da dobija pozitivne kritike i raspoloženje igrača se mijenja

 

Nova GTA trilogija i Battlefield 2042 možda su trenutno na meti ljutih gejmera, ali Cyberpunk 2077 je bez sumnje jedna od igara koja je imala ne samo katastrofalan početak već i katastrofalnu godinu.

Nakon pojavljivanja na tržištu prošlog decembra, žalbe nezadovoljnih i ljutih igrača nisu prestale da stižu na adresu poljskog studija CD Projekt.

Ali izgleda da se raspoloženje blago mijenja, a Cyberpunk 2077 na Steam platformi dobija „veoma pozitivne“ kritike i jedna je od najprodavanijih igara.

Da ne bude zabune, PC izdanje je imalo najmanje problema od početka, a najveća primjedba je bila što je igra razočarala u kontekstu onoga što je obećano i isporučeno.

Nakon što je omrznuta reklama splasnula i cijene su pale za 50 procenata. Mnogi SF šuteri su dobili šansu pa je igra završila na drugom mjestu najprodavanije na toj platformi, a Football Manager 2022 je držao prvo mjesto.

Novi kupci su dodatno podigli ocjenu pošto su naišli na prilično stabilnu igru nakon gomile zakrpa koja je vjerovatno bila znatno iznad njihovih očekivanja koja su drastično smanjena zahvaljujući katastrofalnim reakcijama na igru u vrijeme objavljivanja.

Podsjetimo, verzije za konzolu bile su u toliko lošem stanju da je Sony u jednom trenutku povukao naslov iz prodaje, a XBox je prodao igru uz upozorenje da nije u najboljem stanju.

(Index.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.