Pobjednici Ultimate Gamer takmičenja će uz titulu najboljeg u Hrvatskoj da dobiju i vrijedne nagrade

 

Ultimate Gamer show je prvo takmičenje amaterskih gejmera u YouTube show-u u Hrvatskoj. Prvo takmičenje amaterskih gejmera u različitim video igrama, na različitim konzolama, u timovima s kojima nikada prije nisu igrali.

Sedam nedjelja adrenalina, zabave, ličnih iskustava, učenja, dokazivanja, zaljubljivanja, sve to je – Ultimate Gamer. Ne propustite prvu epizodu i onda svaku sljedeću, u nedjelju, u večernjim satima na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Show Ultimate Gamer, u organizaciji Hrvatskog Telekoma, ugostiće dvanaest amaterskih gejmera podijeljenih u dva tima koji će se okušati u brojnim poznatim igraćim naslovima i to na različitim igraćim platformama.

Kako bi bili što uspješniji, oslanjaće se na savjete koje će im dijeliti njihovi mentori – dobro poznati Malajski Tapir (mentor ”Tapira”) i Marko KC (mentor ”Šnitera”). Sve pobjede, napete i uzbudljive trenutke možete da pratite na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Put prema vrhu gejmerskog trona Hrvatske neće biti nimalo lagan. Sve učesnike turnira očekuje neizvjesna bitka do samog kraja puna borbi za imunitet, eliminacijskih igara, i drugih zapleta.

Svi će morati da pokažu svoje vještine u najpopularnijim igrama, a onaj najbolji moraće biti jednako vješt na PC-u, PlayStation-u kao i na mobilnom telefonu.

U sljedećih sedam nedjelja Ultimate Gamer show-a nema toga ko u Hrvatskoj neće znati ko su ”Tapiri”, a tko ”Šniteri” i niko neće ostati ravnodušan nakon ovog YouTube serijala.

(Tportal)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.