Bivši jutjuber i bokser Pol Logan potrošio je 3,5 miliona dolara na Pokemon karte koje su vrlo vjerovatno lažne, a Pol je odlučio da ode u Čikago, gdje će da provjeri njihovu autentičnost

 

Pol Logan je prošlog decembra trijumfalno izjavio da je potrošio tri i po miliona dolara na kutiju u kojoj se nalaze „neotvorene i autentične“ karte iz prvog izdanja Pokemona.

Možda u 11 kutija postoje Pokemon karte koje vrijede više od cijene koju je Pol platio, ali teško je povjerovati da je kupio toliko neotvorenih karata.

Tim sa „PokeBeach-a“ je prvi registrovao da bi moglo doći do problema. Što su više istraživali, postajalo je sve jasnije da karte dolaze od sumnjivog prodavca.

Jedan od primjera je da je jedna od kolekcija, koja bi inače prodata za 430.000 dolara, prošle godine prodata za nešto manje od 72.000 dolara.

Osim toga, sama činjenica da će Paul nešto što je kupio da provjerava kao „autentično” dovoljno govori o tome da i sam kupac počeo da sumnja u ono što je kupio.

(Index)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.