LEAF je maska napravljena od prozirnog medicinskog silikona, s N99+ HEPA filterom koji blokira 99.9997 % čestica veličine 0,3 mikrona, a ima i mogućnost aktivne sterilizacije pomoću UV-C svjetla

 

LEAF je nova maska za lice koju je registrovao FDA, a svojim izgledom i mogućnostima nadmašuje sve dosadašnje maske. Osnovno obilježje ove maske je sposobnost filtriranja vazduha s N99+ HEPA filterom što znači da blokira 99.9997 % čestica veličine 0,3 mikrona.

Ima mogućnost samočišćenja pomoću UV-C svjetla koje služi za uništavanje bakterija i virusa. To je čini bezbjednijom od papirnatih i tekstilnih maski, a aktivna sterilizacija omogućava da filter traje do mjesec dana. Biće velika zaštita za vrijeme svjetske pandemije kojoj je uzrok koronavirus.

Maska je napravljena od prozirnog medicinskog silikona i omogućava univerzalno prianjanje. Filteri su smješteni uz bradu pa su za vrijeme nošenja maske i dalje vidljivi nos, usta i obrazi. Time je stalno otkriven identitet osobe i njegova ekspresija lica pa maska izgleda više „prijateljski“ od dosadašnjih varijanti.

LEAF silikonska maska otporna je na zamagljivanje pa tokom disanja ostaje prozirna. Dostupna je u četiri veličine, pa je tako prilagođena i djeci i odraslima.

 

Tri varijante – Leaf HEPA, Leaf UV i Leaf PRO

 

LEAF HEPA ima N99+ HEPA filtraciju i izrazito je lagana, a LEAF UV ima UV-C sterilizaciju ugrađenu u kućište filtera čime uništava patogene na razini DNA. Ima filtraciju aktivnim ugljenom koja uklanja mirise i organske tvari.

Najnapredinji model je LEAF PRO koji ima dodatni aktivni ventilator i senzor kvaliteta vazduha. Može se povezati sa iOS/Android aplikacijom putem koje se može kontrolisati prozračivanje. Ima mogućnost prikazivanja informacija o kvalitetu vazduha koji nas okružuje preko senzorom na maski.

Može se naručiti u raznim paketima, a pojedinačni LEAF HEPA paket košta 49 dolara, LEAF UV paket 89 dolara, a LEAF PRO paket 199 dolara.

(leaf healthcare)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.