Erika, A.I. žena-robot glumi glavnu ulogu u naučno-fantastičnom filmu pod nazivom „b“ od 70 miliona dolara

 

Dok se filmska industrija susreće sa bezbjednošću da se ponovo otvori za produkciju, jedan film nastavlja s glumicom koja je imuna na COVID-19 i koja se zove Erika. Ona je A.I. žena-robot i igra glavnu ulogu.

Bondit Capital Media, Happy Moon Productions i Ten Ten Global Media uložili su 70 miliona dolara za produkciju naučno-fantastičnog filma pod nazivom „b“ u kojoj bi glavnu ulogu tumačio robot Erika. Ovaj film najavljuju kao prvi film u istoriji u kom glavnu ulogu igra upravo A.I. robot.

„U drugim metodama glume, glumci u sebe uključuju svoja životna iskustva“, rekao je producent Sem Koze.

„Ali Erika nema životnih iskustava. Stvorena je ‘od nule’ da bi igrala ovu ulogu. Morali smo da simuliramo njene pokrete i emocije kroz seanse jedan na jedan, kontrolu brzine njenih pokreta, razgovor kroz njena osjećanja i treniranje razvoja lika i govora tijela“, dodao je.

Robot Erika trebalo je da se pojavi u filmu „2nd Born“, najavljivan za avgust 2018. godine, ali taj plan se nije realizovao.

Stranica Deadline je izvještavala u to vrijeme da će se Erika obučavati u „različitim tehnikama glume pre snimanja“.

Producenti su već započeli snimanje kadrova u kojima se pojavljuje Erika u Japanu 2019. godine.
Očekuje se da će u junu 2021. godine produkcija filma „b“ snimiti ostatak scena u Evropi.

(hollywoodreporter)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.