Madden NFL 21 ima najniži rejting svih vremena prema mišljenju korisnika i kritičara

 

Sajt Metacritics spada među najpopularnije kada je u pitanju okupljanje različitih mišljenja o proizvodima iz sveta digitalne zabave u vidu recenzija od strane korisnika i kritičara. Ovoj platformi se mnogi okreću kada žele da vide da li vrijedi kupiti neku video-igru, ili kako bi ispratili njen prijem.

Dosta video-igara je dominiralo kada je u pitanju gornja granica sa ocjenom 10. Međutim dobili smo jedinstveni naslov koji ima apslutno najniži rejting svih vremena na ovoj platformi.

To je Madden NFL 21, dakle najnovije izdanje ovog naslova za 2021. godinu, koji trenutno ima ocjenu 0.3 od strane oko 2.500 korisnika.

Madden NFL 21 nije prošao najbolje ni kod kritičara, koji su ipak bili blaži od fanova i podarili ocjenu 62/100. Nezadovoljstvo je generalno i to prije svega zbog pristupa developera EA Sports, piše play.co.rs.

Bitno je napomenuti da nezadovoljstvo dolazi od najvećih fanova serijala, koji su jedva čekali da video-igru kupe, a naišli su na razočaranje. Najveći broj negativnih utisaka žali se praktično na isto – Madden NFL 21 je praktično isti kao i NFL 20, sa praktično istom kampanjom i korisničkim interfejsom.

Pojedini utisci navode da je video-igra čak i gora od prošlogodišnjeg izdanja, sa istim bagovima koji su ostali neispravljeni a pridružili su im se novi.

Mikrotransakcije su takođe meta kritika, kojih je sve više prema navodima recezenata. Zbog toga Madden NFL 21 praktično zasluženo nosi titulu najniže ocjenjene video-igre od strane fanova na platformi Metacritics.

Videćemo da li će se EA Sports divizija trnuti i donijeti neko unapređenje u međuvremenu. Kako trenutno stvari stoje, NFL 21 i nema svijetlu budućnost u prodaji.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.