Još u julu, Apple je potvrdio da će iPhone 12 kasniti nekoliko nedjelja. Međutim, kompanija je prestala spominjati kada će tačno biti predstavljen. Međutim, čini se da bismo mogli imati vremenski okvir da se veselimo, barem je to prema izvještaju iz Macotakara koji citira informacije kineskih dobavljača.

Prema izvještaju, oni tvrde da će iPhone 12 biti lansiran u drugoj polovini oktobra. Prije smo čuli da bi Apple mogao predstaviti iPhone 12 u oktobru, ali nismo znali kada, a sada zahvaljujući ovom izvještaju izgleda da su se datumi malo suzili, iako još uvijek svi detalji nisu poznati.

Apple još uvijek ima gomilu proizvoda koje tek treba najaviti. To uključuje Apple Watch Series 6, nove iPade, a čuli smo da kompanija takođe planira konačno predstaviti svoj AirTags dodatak za praćenje. Sve to će očito biti predstavljeno zajedno sa iPhone 12 u oktobru.

Za sada uzmite ovaj izvještaj sa rezervom. Međutim, s obzirom na to da smo u septembru i da još uvijek nema službene vijesti iz Applea, počinje izgledati da lansiranje u oktobru postaje veća mogućnost.

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.