Kompanija Crystal Dynamics je odložila izlazak video-igre Marvel’s Avengers za 4. septembar ove godine

 

Trebalo je da prvobitni datum izlaska video-igre Marvel’s Avengers bude 15. maj, ali više vremena iskoristiće se za „dodatna ažuriranja i podešavanja, tako da se igranje učini što zabavnijim“, rekli su iz ovog studija, piše sajt Engadget.

S obzirom na to da bi film „Black Widow“ o junakinji iz Marvel univerzuma trebalo da izađe 1. maja, idealan tajming bi bilo kada bi Marvel’s Avengers izašao dvije nedelje nakon toga.

Pročitajte još: Star Wars: Rise of Skywalker scenario završio na eBay-u nakon što je John Boyega partijao i zaboravio na njega

Ipak, ni septembar nije tako daleko, naročito ako Marvel’s Avengers ispadne toliko dobra video-igra da čekanje ne bude uzaludno.

Marvelovi osvetnici će imati veliki broj likova izvučenih iz Marvelovog svemira, koji se sastoje prevashodno od članova Osvetnika i drugih superheroja.

Među njima su Captain America (Jeff Schine), Iron Man (Nolan North), Hulk (Troy Baker / Darin De Paul) , Black Widow (Laura Bailey), Thor (Travis Willingham), Hank Pym, Hawkeye, i gospođa Marvel (Sandra Saad).

Tokom igre heroji se sukobljavaju s nekoliko super negativaca; među njima su Abomination i Taskmaster.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.