Tim 4A Games slavi 10. godišnjicu od izlaska Metro: Last Light tako što poziva sve ljubitelje video igara da preuzmu njihovu igru besplatno na Steam nalog.

Preuzimanje igre iz linka će biti moguće do 25. maja. Ovom prilikom, svi igrači će moći da isprobaju Metro: Last Light Complete Edition, koji sadrži remasterizovane verzije Metro 2033 i Metro Last Light koje uključuju borbu, potragu za preživljavanjem, RPG mehanike, vožnju vozova i druge elemente, zajedno sa činjenicom da se igrači suočavaju sa sistemima razmišljanja u pogledu vladanja, straha i nade.

Pored obilja sadržaja koje igra nudi, igrači će se takođe suočiti sa moralnim dilemama i biti uhvaćeni u emotivne svađe. 4A Games i Steam odlučili su da ulože još truda u zajedničku proslavu dekadu Metro: Last Light tako što su inicirali nagradnu igru kojoj mogu da se pridruže igrači. Nagrade uključuju originalne stripove, Metro: Last Light igraće kutije, narukvice i wallpaper.

Ova ekskluzivna prilika da se zaigra ova izuztna igra je temelj vitalnosti gaming kulture u svakom pogledu. Ovo je prilika za igrače da se suoče sa energijom, obnovom, poštovanjem, čovečnošću i obavezama i da odaberu dobru stranu.

Jednom rječju, odlična prilika da igrači širom sveta počnu da istražuju taj fenomen i dobiju uvid u igru ​​koja je postala ikona gaming kulture. Sada je sve više nego ikad trenutak da se iskusi Metro: Last Light i bude deo legende.

(IT mixer)