11 Bit Studios trejlerom najavio da je Frostpunk 2 na putu i približio igrače još jedan korak ka svirepom hladnom pejzažu

 

Frostpunk je igra preživljavanja i izgradnja kolonije u svirepim ledenim prostranstvima post-apokalipse, a sada je stigao i nastavak – Frostpunk 2.

Nastavak se događa 30 godina nakon priče u originalnoj igri, a igrači će da vode drugo društvo kroz novo nametnuto ledeno doba. Društva koja su nekad bila izgrađena na uglju sada će biti izgrađena na nafti. Vođe će morati da stišaju pobune koje dovode u pitanje njihovu vladavinu.

Originalni Frostpunk lansiran je 2018. godine na PC -u. 11 bit Studios je bio kritikovan zbog toga pa su igru ​​na kraju prenijeli na konzole. Zatim su dodali i brojne pakete za proširenje. U Frostpunk-u su igrači gradili kružni grad centriran oko motora. Svijet je bio zamrznut i građani su morali da skupljaju ugalj kako bi povećali snagu motora ili da riskiraju smrzavanje u svojim domovima.

11 bit Studios je najavio Frostpunk 2 za PC, i igru ćemo moći da nabavimo na Steam, GOG i Epic digitalnim prodavnicama. Za sada se ne zna kada će igra doći na konzole.

Predstavnici studija su izjavili da imaju velike planove za drugi dio.

„Imamo više radne snage na raspolaganju da se usesredimo na sve aspekte igre, od razmjera, proizvodne vrijednosti do kvaliteta UX-a“, rekao je Jakub Stokalski, jedan od direktora.

Iz Studija su izjavili da žele ponuditi igračima iskustvo koje uveliko prevazilazi iskustvo originalnog Frostpunka.

Igrači mogu da očekuju, više opcija, koje mogu da izaberu, slobodu da oblikuju društvo i grad kako god žele, i snose posljedice.

Ispod teksta možete pogledati novi trejler.

(IT mixer)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.