Najnoviji koncept ukazuje kako će izgledati iPhone 14 naredne generacije, a da li će biti takav moraćemo sačekati iduću godinu da bi to i saznali

 

Koncept video ukazuje na to kako će izgledati iPhone 14, premijum telefon kompanije Apple. Mogao bi da ima klizeći sekundarni displej, novu Air Charge tehnologiju i drugo.

Kompanijin naredni iPhone se očekuje tokom 2022. godine, a sugeriše se da će implementirati kompletan redizajn. Novi koncept nudi alternativni izgled uređaja i nagovještava ono što bi Apple mogao uraditi sa iPhone 14 modelom.

Video, koji prikazuje koncept, objavio je ConceptsiPhone. Demonstriran je iPhone 14 sa dva ekrana, od kojih je sekundarni displej klizeći.

Tu su i novi A16 Bionic čipset, Face ID i Touch ID tehnologije, kao i nova Air Charge tehnologija za bežično punjenje telefona.

Ipak, ne očekuje se da će Apple načiniti ovako radikalan zaokret u promeni dizajna za iPhone 14, ali je jasno da kompanija mora da učini nešto bitno kako bi se priključila eri fleksibilnih telefona.

(Wccftech/B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.