Račun vam čak nije ni potreban

 

Želite li provjeriti šta Netflix ima u ponudi prije nego što se odlučite obvezati na pretplatu? Ako želite, imamo za vas lijepe vijesti. Izgleda da Netflix testira novu opciju u kojoj svima nudi besplatan pristup nekoliko originalnih serija, a čak ni ne trebate imati otvoren nalog da biste ih gledali.

U izjavi koju je Netflix dao za Gadgets 360, kompanija je rekla: „Gledamo na različite marketinške promocije kako bismo privukli nove članove i pružili im sjajno Netflix iskustvo“. Naravno, Netflix to ne radi iz dobrote svog srca i treba imati na umu da će između svakog naslova biti oglas u trajanju od 30 sekundi koji se može preskočiti, pa se čini da će Netflix od toga nadoknaditi razliku.

Isto tako, neće biti kompatibilan na svim platformama. Trenutno će besplatan pristup Netflix serijama biti dostupan samo na Windows PC-ima ili Mac računarima zajedno sa Androidom. Ako gledate na iOS uređaju, pametnom televizoru ili Amazonovom Fire Sticku, nemate sreće. Ovo je samo mali uvid u Netflixov katalog, a pretpostavlja se da se kompanija nada da će to biti dovoljno da uvjeri korisnike da se prijave za punu pretplatu. Ako ste zainteresovani, možete odmah početi gledati omiljene besplatne serije na Netflixu klikom na ovaj link.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.