Korejska serija Squid Game je dolaskom na Netflix dobila ogromnu popularnost i praktično je jedina serija o kojoj se ovih dana priča na internetu.

Ova serija, koju je produkcijska kuća u Južnoj Koreji 10 godina odbijala da snimi, na putu je da postane najgledanija ikada na Netflix platformi, čime bi premašila 76 miliona gledalaca koliko broji The Witcher tv serija.

Uz ovo, Netflix je uputio i na mogućnost izrade Squid Game video igre, pošto, kao što već znate, ova produkcijska kuća polako širi pipke i na ovaj sektor, sa planom izrade igara baziranih na ostvarenjima koje ima u vlasništvu.

Čelnik Netflix Asia odeljka objavio je da se trenutno razmatra ideja za Squid Game video igru, ali trenutno nije podeljen nikakav dodatni detalj o mogućnostima njene izrade. Svakako, Battle Royale igre ovog formata, poput viđenog u Squid Game, su trenutno dosta aktuelne, tako da bi popularnost bila zagarantovana ako se Netflix odluči na njenu izradu.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.