Potvrđena Resident Evil serija u produkciji Netflix-a, a otkriveno je i ko stoji u centru priče

 

Još jedno ostvarenje iz svijeta video igara postaje serija od strane produkcijske kuće Netflix. Ovoga puta se radi o ultra popularnoj horor franšizi Resident Evil, pošto su sada ranije glasine i zvanično potvrđene. Netflix platforma je seriju potvrdila na jednom od svojih profila sa fotografijom skripte.

Zajedno sa potvrdom da serija stvarno postoji otkriveno je i ko će biti u centru priče. To neće biti glavni protagonisti Resident Evil igara, već bliznakinje Vesker, četrnaestogodišnje ćerke antagoniste serijala Alberta Veskera.

Radnja će se biti podijeljena u dvije vremenske linije. Prva će se bazirati na prelasku u novi Raccon City, u kojem nije baš sve kao što se čini, a ćerke naslućuju da njihov otac krije neke stvari od njih. Druga vremenska linija se odvija dosta kasnije, čitavu deceniju nakon prve, u kojoj je svega 15 miliona ljudi ostalo, dok 6 milijardi zombija luta planetom.

Drugih zvaničnih detalja nema za sada, ali ako su i ostale glasine tačne, očekujte 8 epizoda u trajanju od po sat vremena.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.