Netflix objavio da počinje raditi animiranu seriju prema Terminator filmovima

 

Pored toga što radi novu animiranu TV seriju po DOTA 2 igri, Netflix će da napravi serije po Zelda igrama i Terminator filmovima

Netflix se u zadnje vrijeme okrenuo razvojem animiranih serijala. Izgleda da mu je to jednostavnije i jeftinije da radi od „živih“. U animacijama nema potrebe za klasičnom i skupom filmskom ekipom, setovima uživo za snimanje, kao ni živi glumce.

Netflix trenutno radi na animiranoj seriji pod nazivom Dota: Dragon’s Blood. Ona se zasniva na video igri DOTA 2 i počeće se prikazivati 25. marta 2021. godine. Pored nje, objavljeno je da se počinje raditi i animirana serija prema Terminator filmovima.

Zasad još nije poznato kakav će zaplet imati Terminator serijal. Netflix na njoj sarađuje sa Skydance-om, koji je producirao dva posljednja Terminator filma. Tu je i japanski studio Production I.G, poznat po animiranim serijalima Guilty Crown, Psycho-Pass, Eden of the East i Ghost in the Shell.

Zbog toga možemo da očekujemo zanimljivu akcijsku animaciju u kojem će se ljudi i dobri roboti boriti protiv zločestih robota koji žele da promijene prošlost da bi si obezbijedili budućnost bez ljudi.

Prema tvrdnji nekih Netflix insajdera, popularni striming servis navodno nastavlja i rad na animiranoj Legend of Zelda seriji. Njena produkcija je svojevremeno potvrđena pa potom otkazana, navodno zbog previše curenja informacija.

(Vidi)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.