Prošle sedmice smo pisali da će u martu sve Netflixove Marvel TV serije napustiti platformu. Za one koji ih nisu pogledali ili bi htjeli da ih pogledaju i pitaju se kuda će te emisije otići, ne brinite jer izgleda da će jednostavno promijeniti servis.

Prema izvještaju MobileSyrupa, čini se da Netflixove Marvel TV serije neće nestati s lica zemlje i da će se umjesto toga preseliti u niko drugi do Disney+. Ne možemo reći da smo previše iznenađeni s obzirom na to da Disney posjeduje Marvel, tako da se Disney+ čini savršenom prikladnom varijantom.

Očekuje se da će se ovo dogoditi 16. marta, ali imajte na umu da će u ovom trenutku izgleda biti dostupno samo Disney+ pretplatnicima u Kanadi. Očekujemo da će ga Disney na kraju učiniti dostupnim drugim korisnicima širom svijeta koji su na sličan način pretplaćeni na Disney+, ali za sada će biti dostupan samo u Kanadi.

Nismo sigurni ima li Disney planove da možda oživi TV seriju. Već je potvrđeno da su likovi kao što su Daredevil i Kingpin dio MCU-a, budući da su se pojavljivali u nekim od novijih Marvelovih filmova i TV emisija, tako da možda Disney ima planove za te likove, ali ćemo morati pričekati i vidjeti .

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.