Kada smo kod akcionih kamera, GoPro je i dalje nesumnjivo jedan od najboljih izbora. Ako tražite novu kameru, možda biste bili zainteresirani saznati da su, prema izvještaju sa WinFuture.de, uspjeli ugrabiti ono što izgleda da je procurilo u renderima nadolazećeg GoPro Hero 10.

Što se tiče dizajna, Hero 10 ne izgleda previše različito od svojih novijih prethodnika, osim novog logotipa 10 Black sa strane. Imaće ekran sa zadnje strane i manji sa prednje strane, ali inače izgleda isto kao i prethodni model. Međutim, ispod haube se nalaze promjene.

Pročitajte još: GoPro Quik – besplatna aplikacija za uređivanje videa

Prema curenju informacija, priča se da će GoPro Hero 10 doći sa poboljšanim video snimanjem pri rezoluciji 5.3K pri 60 fps. To je zahvaljujući novom senzoru od 23 MP, izbočenom od 20MP od Hero 9. Doći će i s poboljšanom stabilizacijom u obliku HyperSmooth 4.0, za koji GoPro tvrdi da će ponuditi „stabilizaciju nalik gimbalu“.

(winfuture.de)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.