Apple Watch Series 7 mogao bi imati značajniji redizajn nego što mislite. Bloombergov Mark Gurman tvrdi da će Apple Wathch Serija 7 doći u većim kućištima od 41 mm i 45 mm (nadograđeno sa 40 mm i 44 mm) sa većim ekranima koji im odgovaraju. Kao i kod lansiranja Serije 4, navodno će biti novih lica sata koji će iskoristiti prednosti dodanih vizualnih nekretnina. Jedan će očigledno uključivati ​​nadogradnju na Infograph Modularno lice bogato podacima.

Ranije objavljivanje informacija na Twitteru i Weibu nagovijestilo je veće slučajeve, ali nije donijelo mnogo detalja. Gurman, Jon Prosser i 91mobiles tvrdili su da će se Serija 7 fokusirati na cjelokupni redizajn s ravnim rubovima, ravnim ekranima, tanjim okvirima i više opcija boja. Takođe bi mogao imati brži procesor i poboljšanu ultraširokopojasnu tehnologiju, iako bi svi napredni zdravstveni senzori mogli pričekati do modela 2022. godine.

Apple je unazad kroz istoriju u septembru objavljivao nove pametne satove, obično uz nove iPhone uređaje. Ako je tako, nećemo morati dugo čekati da saznamo jesu li glasine na mjestu.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.