Ukoliko ste jedan od fanova The Last of Us serijala i preorderovali ste The Last of Us Part 2 Remastered, imamo sjajne vesti za vas. Sony je nedavno obavijestio sve kupce da će dobiti povrat novca, ali uz dodatak iznenađenja – ukoliko već posedujete originalnu verziju The Last of Us Part 2, imaćete pravo na popust od čak 75% prilikom kupovine remasterizovane verzije!

To znači da ćete remastered ediciju moći da nabavite kao digitalnu nadogradnju za samo 10 dolara, umjesto uobičajenih 50. Ovo je sjajan potez izdavača, jer bi bilo nepravedno da fanovi koji već imaju originalnu igru plaćaju punu cijenu za istu igru samo sa poboljšanom grafikom.

The Last of Us Part 2 Remastered je zvanično pušten u prodaju danas, a iako je recenzija dostupna na Metacriticu, vredno je napomenuti da je ova vijest o popustu stigla nakon što su neki pregledi već bili objavljeni. Na trenutnom Metacritic rejtingu igre stoji impresivna ocena od 90 poena.

Za sada, The Last of Us Part 2 Remastered je dostupan isključivo za PlayStation 5, obećavajući poboljšano iskustvo za sve zaljubljenike u ovu izuzetnu igru.

(IT mixer / PlayZine)