ZeniMax Online Studios je za igru The Elder Scrolls Online omogućio besplatan probni period sve do 26 aprila, što će obradovati sve ljubitelje strategije i fantazije

 

Besplatan probni period za The Elder Scrolls Online igru je u stvari mogućnost da se istražuje bez izdvajanja novca. Napominje se da je igra u junu 2021. godine dobila nova ažuriranja, a s njima i dnevne izazove za igrače – takozvane „Endeavors“. Tu su i nove mogućnosti za korišćenje valute u okviru igre kojom se kupuju različita pomagala.

Ispunjavanjem Endeavors izazova igrači dobijaju nagrade u obliku zlata, te poena za iskustvo, ali i valutu Seals of Endeavor kojom mogu da kupuju predmete koji su ranije bili dostupni samo ako se na igru potroši pravi novac.

Endeavors zadaci su aktivnosti koje igrači inače obavljaju u igri – Steal or pickpocket items, Complete quests, Defeat enemies using Class or Weapon abilities, Sell items to vendors, Craft different types of items, Defeat different types of monsters, Harvest resource nodes. To znači da neće ulagati dodatne napore da bi se dokopali nagrada.

The Elder Scrolls Online se bitno popravio od kad se pojavio 2014. godine, a igrači ističu da je razlika između prve i današnje verzije skoro pa nevjerovatna. To je sasvim dovoljan razlog da se iskoristi besplatni probni period.

(PC Gamer)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.