Oppo je prije neki dan objavio da je njihova 30W Wireless VOOC tehnologija bežičnog punjenja spremna za komercijalnu upotrebu. Prvi koji bi mogao da je koristi je OnePlus 8.

Sve više toga u svezi s novom OnePlus 8 serijom telefona poručuje da bismo mogli dobiti još dva top telefona na izbor ovog proljeća.

OnePlus je inače i dosad koristio inovacije koje stižu iz sestrinskog Oppova tabora. Zato nikoga ne bi trebalo da začudi ako

OnePlus 8 ili barem top model OnePlus 8 Pro stigne upravo s novim 30W Wireless VOOC bežičnim punjenjem.

Iz OnePlusa su sve ovo vrijeme odbijali da implementiraju bežično punjenje jer tehnologiju nisu smatrali dovoljno brzom. Sad kad je u igri 30W punjenje, prepreka više nema.

OnePlus 8 Pro će inače dobiti najbrži dostupan čipset Snapdragon 865, mnogo RAM-a i skladišne memorije, novu quad kameru na leđima i 120HZ AMOLED ekran.

Uz 5G povezanost, brzo žično pa sad i 30W bežično, službeni IP sertifikat, OnePlus 8 Pro zvuči sve bolje i bolje. Jedini minus u cijeloj priči je to što će i cijene ići gore. Nadajmo se ne previše.

Službeno predstavljanje OnePlus 8 serije, navodno bi trebalo biti 14. aprila.

(Pocketnow)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.