Pune specifikacije OnePlus 10R su procurile prošlog mjeseca, što sugeriše da to neće biti potpuno novi pametni telefon. Očekuje se da će 10R (kodnog naziva „pickle„) stići negde u drugom kvartalu 2022. godine, a iako još nema reči o tome od OnePlusa, nove informacije pouzdanog savetnika Digital Chat Station otkrivaju da će se ovaj OnePlus pametni telefon sa Dimensity 8100 zapravo zvati OnePlus Ace.

Ako vam taj brend zvuči poznato, to je zato što je Oppo već lansirao dva pametna telefona sa imenom Ace – Reno Ace 2019. i Ace 2 2020. Kasnije nismo vidjeli nijedan drugi pametni telefon iz serije Ace od Oppo-a. To se sada mijenja, budući da će to ime sada koristiti OnePlus.

DCS kaže da će OnePlus Ace imati teksturiranu stražnju masku i fokusirati se na brzo punjenje i igranje igara. Nekoliko njegovih slika koje je podijelio drugi tipster otkrivaju da će OnePlus Ace (PGKM10) imati centralni ekran s probušenom rupom za selfi kameru, što nije iznenađujuće jer se kaže da je rebrendirani Realme GT Neo3, što znači da ćete dobiti Dimensity 8100 SoC, 6,7“ FullHD+ AMOLED ekran od 120Hz, primarna kamera od 50MP sa OIS-om i baterija od 4500 mAh sa punjenjem od 150W.

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.