Pored funkcije tastature tu su i kvalitetni bluetooth zvučnici i postolje za laptop / tablet / mobilni telefon

 

Gloture iz Tokija je predstavio Bluetooth tastaturu nalik na pisaću mašinu pod nazivom KnewKey DJ88, uparena je sa JBL zvučnicima.

Zvučnik ima visokokvalitetni dvokanalni zvučnik sa omjerom S/N do 90 dB, jedinicu punog opsega od 45 mm i BASS radijator, te AAC dekodirajući Bluetooth 5.0 čip + Texas Instruments digitalno pojačalo snage ( TAS5825M). Uz to, JBL-ov vlasnički akustični algoritam pruža visokokvalitetan surround zvuk od 360 stepeni.

Raspored tastera je US83, a taster je mehanički plave osovine sa manipulacijom 3D svjetla u sinhronizaciji sa muzikom.

Također primjećujemo da raspored tastature ima CMD tastere usmjerene na Apple, ali obično one rade savršeno u svim verzijama Windowsa. Taster za uključivanje se nalazi na desnoj strani tastature.

Ispod zaobljenih poklopaca tastera „plavi“ se osećaju mehanički prekidači tastera. Ovo je možda najbolji oblik pisaće mašine sa amplitudom, koji pruža i zvučni i taktilni dodir za potvrdu aktiviranja tastera.

Tasteri sa strelicama mogu udvostručiti jačinu zvuka i LED svjetla i podesiti svjetlinu funkcijske tipke.

Tu je i postolje za računar koje je takođe kompatibilno sa pametnim telefonima i tabletima. Takođe podržava višestruko uparivanje, što vam omogućava da se povežete na tri Bluetooth uređaja istovremeno i da se trenutno prebacujete između njih pomoću funkcijskih tastera.

Na vrhu mobilne platforme nalaze se dugmad koja vam daju trenutnu kontrolu nad glasnoćom i svjetlinom, te odabirom audio zapisa.

Pročitajte još: Sony predstavio pozlaćeni Walkman muzički plejer

Izvor napajanja uključuje 7,2V / 2,200mAh litijum-jonske baterije za audio i tastaturu. Vanjske mjere su 346 mm širine, 233 mm dubine i 110 mm visine, uz težinu od oko 2,4 kg. Ipak, budite spremni potrošiti nešto više novca za ovaj luksuz, jer KnewKey DJ88 tastatura košta 469 USD/EUR.

KnewKey DJ88 tastatura
KnewKey DJ88 tastatura

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.