OnePlus 7 Pro dobija još jednu nadogradnju softvera, a kineska kompanija zadržava svoj hrabri tempo izdavanja. Ovo je OxygenOS 9.5.9, a njegov „changelog“ je prilično dugačak, ali je prvenstveno fokusiran na to da iskustvo korištenja telefona bude bolje.

Ojsetljivost na dodir je dodatno poboljšana za bolje performanse, vizuelni efekti su glađi, osjetljivost povratne informacije dodira za tastaturu, osetljivost automatske osvetljenosti, brzina i tačnost GPS-a kada je ekran isključen, i automatsko prebacivanje rezolucije ekrana svi su optimizovani.

Tu je i bolja povratna informacija za obavještenja o aplikacijama treće strane, poboljšano poboljšanje zvuka za OnePlus Bullets Wireless 2 slušalice, ažurirani nivo bezbednosne zakrpe za Android (sada 1. jun 2019), kao i uobičajene opšte ispravke grešaka i poboljšanja.

Po pitanju kamere OxygenOS-9.5.9 za OnePlus 7 Pro donosi, kvalitet fotografija od 48MP JPG snimaka snimljenih u Pro režimu je poboljšan, kao i performanse aparata za kameru dok se prebacuje sa stražnjih objektiva na prednji. Automatsko fokusiranje je brže, a režim Panorama je dobio napredne fotografije.

Konačno, kompanija je dodala pomoćno osvetljenje svojoj funkciji Face Unlock, kao i podršku za VoLTE i VoWiFi za 3 Švedsku i Telenor Švedsku.

Kao i uvek, ažuriranje se odvija u fazama, sa ograničenim brojem jedinica koje ga primaju danas, nakon čega slijedi širi razvoj koji dolazi za nekoliko dana ako u međuvremenu nema prijavljenih grešaka u prikazivanju.

(gsmarena)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.