Stižu nam nova PlayStation VR izdanja: Paper Beast i The Room VR: Dark Matter

 

Dva uzbudljiva nova PlayStation VR naslova stižu krajem marta. PlayStation VR ekskluziva Paper Beast i The Room VR: Dark Matter

 

Paper Beast

 

Paper Beast donosi avanturu koja se poput sna odvija u divljem i simuliranom ekosistemu.

Krenite u avanturu i povežite se s egzotičnim i iznenađujućim stvorenjima. Oblikujte okolinu, rješavajte zagonetke i dopustite vašoj mašti da vas vodi.

Opsežan sistem fizičke simulacije leži u srži ove igre, napajajući sve od kretanja bića do deformacije terena, igrajući aktivnu ulogu u mnogim zagonetkama koje se susreću.

PlayStation VR ekskluziva izlazi 24. marta 2020.

 

The Room VR: Dark Matter

 

Dizajnirani iz temelja za jedinstvene mogućnosti VR-a, igrači mogu da uživaju u svijetu The Room-a i komuniciraju sa svojim neobičnim slučajnostima u ovom uvjerljivom novom poglavlju.

The Room VR: Dark Matter je igra koja počinje u Britanskom institutu za arheologiju gdje nestanak cijenjenog egiptologa podstakne policijsku istragu.

Istražite zagonetne lokacije i fantastične uređaje i otkrijte nezemaljski element koji zamagljuje liniju između stvarnosti i iluzije.

Igra će da bude dostupna od 26. marta 2020.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.