Peloton Guide je najjeftiniji uređaj kompanije i košta 495 dolara

 

Peloton Guide je sistem kamera za trening snage koji se povezuje na vaš TV i koristi mašinsko učenje da razume vaše pokrete.

Ideja Peloton kompanije je da podstakne korisnike da izvode sve vežbe u času i drže korak sa instruktorima. Samostalni režim će omogućiti korisnicima da uporede svoju formu sa formom instruktora u realnom vremenu pomoću tehnologije pametne kamere.

Funkcija telesne aktivnosti služi kao podsetnik koje grupe mišića ste nedavno vježbali. Predložiće časove koji ciljaju na mišiće koje ste možda previdjeli u posljednje vrijeme.

Peloton Guide

Peloton Guide ima režim glasovne aktivacije. Možete da pokrenete, zaustavite, premotate unazad i unaprijed.

Ova funkcija će na početku biti dostupna u SAD, Kanadi i Velikoj Britaniji. Što se tiče privatnosti, moći ćete da stavite sistem na sleep, gurnete poklopac preko kamere i isključite mikrofon fizičkim prekidačem, iako kompanija kaže da mikrofon neće biti uključen osim ako niste u video pozivu.

Peloton planira da unaprijedi sistem tokom vremena obučavanjem modela mašinskog učenja na više pokreta i disciplina i povećanjem broja časova i programa obuke.

Peloton Guide je najjeftiniji uređaj kompanije do sada i košta 495 dolara. Sistem, koji dolazi sa daljinskim upravljačem i ažuriranim Peloton Heart Rate Bandom, stići će u SAD i Kanadu početkom 2022.

Heart Rate Band, koji će biti traka za ruku, biće dostupan zasebno početkom sledeće godine za 89 dolara i kompatibilan je sa drugim Peloton-ovim proizvodima. Članstvo u Peloton Guide-u košta 13 USD mesečno i omogućava da petoro ljudi rade sa sistemom.

(Engadget)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.