Perfect World Games nudi bolje gejming iskustvo zahvaljujući naprednim tehnologijama kompanije Huawei

 

Chronicle of Infinity, najnoviji RPG naslov Perfect World Games studija dostupan je u Huawei AppGallery prodavnici. Time igračima koji vole da igraju na pametnim telefonima imaju mogućnost da isprobaju jedno od najinovativnijih iskustava u svijetu igara na mobilnim uređajima.

Chronicle of Infinity je avanturistička igra koja integriše Huawei Cast + Kit mogućnosti kako bi fragmentisala scene u igri i reprodukovala ih na pametne telefone i TV ekrane igrača. Tako se korisnicima pruža besprijekoran i neprekinut doživljaj igranja na različitim uređajima.

Igre na više ekrana ne samo da povećavaju fantastične audio-vizuelne efekte, već omogućuju i poboljšani kvalitet elemenata igre.

Avanturistička igra ReEvolve prva je sandbox mobilna igra World Perfect Games-a koja uključuje međusobnu saradnju igrača. Na taj način mogu da istražuju virtuelni svijet i uživaju u nizu zabavnih i interaktivnih društvenih igara.

Huawei-jev preklopni FullView ekran na Mate Xs uređaju igračima stavlja na raspolaganje više prostora, omogućujući im veću preglednost. Vrijedi spomenuti i da je ReEvolve jedna od igara koje podržavaju split-screen funkciju. Njome igrači mogu da iskoriste „donji“ ekran za igranje, a „gornji“ ekran im pritom služi za pregled situacije iz ptičje perspektive.

Integrišući Huawei-jevu naprednu tehnologiju proširene stvarnosti (AR) u proizvode, mobilne igre dobile su mogućnost ponuditi vrhunski doživljaj igračima. Igre koriste prednju kameru pametnih telefona igrača da bi skenirali položaj i držanje lica, njihovu topološku strukturu, kao i izraze, i integrisali te karakteristike u gameplay.

Perfect World Games bila je prva kineska gejming kompanija koja je svojevrsni pionir u razvoju nezavisnih 3D pogona igara. Danas je riječ o razvojnom studiju koji distribuira igre za mobilne uređaje, konzole, VR i igre u oblaku u preko 100 zemalja i regija.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.