BlizzCon konferencija počinje danas. Očekujemo da će Blizzard predstaviti novi Diablo 4.

 

Kao i kod mnogih drugih velikih igara, procurile su neke informacije i prije službenog predstavljanje na BlizzCon-u , a najnovije govore kako će Diablo 4 biti slika i prilika Diabla 2, koji je imao najviše fanova do sada.

Čini se da je Blizzard osluškivao tržište i donio pravu odluku da koriste inspiraciju i sve dobre elemente iz Diablo 2 igre.

Pročitajte još: Igrači u Fallout 76 se udružuju protiv onih sa premium pretplatom 

Iako će vam mnogi ljubitelji igara reći da je Diablo 3 poprilično solidna igra, mnogi su ostali razočarani s pojavom treće verzije.

Prema Redditovom insajderu PracticalBrush12, Diablo 4 će se pobliže uskladiti s estetikom Diabla 2, s mračnim i mršavim okruženjima koja su poprilično strašnija od onoga na što smo bili naviknuti u Diablu 3.

Najnovije informacije kažu da se igrači mogu radovati više horor okruženju, što zvuči kao da se Blizzard odlučio da implementiše znatno mračniji ton s Diablo 4.

Procurjele informacije takođe tvrde da će igrači moći da jašu konje, a potvrđeno je i da će igra imati tri početna odabira moda čarobnjaka, barbara i druida, te da bi u igri mogao biti PvP od samog starta.

U svakom slučaju postojat će neka vrsta multiplayera, kao što je to bilo u Diablo igrama prije ove

Ipak treba imati na umu da su svi ovi detalji nepotvrđeni, izgleda da nećemo morati čekati još dugo, do službene objave.

BlizzCon konferencija počinje danas i održava se petak i subotu, gdje bi se svakako trebala desiti i službena potvrda o novoj DIablo 4 igri.

(IT mixer / PcChip)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.