Igrači digli revoluciju protiv Fallout 76 „elite“

 

Dodavanje premium članarine u Fallout 76 dobija komični obrt, i to na su na teži način spoznali igrači koji su zapravo platili za 100 dolara za članstvo. Što se nadovezuje na niz kritika i problema koje je Bethesda inicijalno dobila od strane igrača.

Fallout 76 igrači sa premium pretplatom se lako mogu prepoznati u igri kroz ikonice, kozmetiku i emote, koji su dostupni samo njima. Zahvaljujući tome, igračima koji nemaju pretplatu je lakše da ih prepoznaju i napadaju jer pripadaju “eliti”.

 

Digla se kuka i motika

 

Na redditu je otkriveno par slučajeva u kojima su premijum korisnici otkrili kako su bili napadnuti tokom igranja od strane drugih igrača koji su se udružili protiv njih.

Prijavljeno je da su doživeli nuke napad, konstantno su bivali ubijeni, ili su prosto bili ometani i sprečani uživanja u igri. Naravno igrači Fallout 76 koji su kupili premijum članstvo su razočarani zbog tih napada i ismijavanja, zbog čega im se sada čini da su protraćili novac.

Naravno, igrači imaju opciju da igraju na privatnim serverima, ali to nije jednako iskustvo onom u igranju sa ostalima. Mnogi zbog ovoga optužuju Bethesdu da samo traga za lakim profitom. Takođe ih optužuju da se ne trude da igračima donesu iskustvo koje zaslužuju i za koje su, prije svega, platili.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.