Obožavaocima serijala „The Witcher“ nije promakla scena orgija u trejleru

 

Netflixova adaptacija „The Witcher“, utemeljena na romanima Andrzeja Sapkowskog, biće dostupna na Netflixu krajem godine, najavljeno je uz novi trejler za seriju koji ne prestaje izazivati reakcije.

Ovo je prvi veći trejler serije „The Witcher“ nakon teasera koji je Netflix predstavio ljetos na Comic-Conu. Uglavnom se fokusira na Geraltov odnos s drugim likovima u seriji, ali pokazuje i neke nove i intenzivne akcijske scene. Fanovi romana (i megapopularne franšize igara koju su inspirisali) odmah su u trejleru uočili i scenu orgija u pozadini, oko 29. sekunde.

Serija se u potpunosti bazira na knjigama, iako su fanovi već u trejleru uočili referencu na scenu iz hvaljenog RPG-a u kojoj Geralt leži u kadi, a iz koje je nastao i mim na internetu.

Pogledajte još: Za ljubitelje serijala “The Witcher” stiže poslastica iz Netflix-a

Lauren Šmid Hisriš, najpoznatija po serijama „The Umbrella Academy“ i „The Defenders“, rekla je za Entertainment Weekly u julu da serija namjerno odskače od videoigara. „Oni su išli u jednom smjeru, mi zapravo možemo u drugom“, rekla je.  Hisriš je dodala kako ne želi otkrivati više detalja o prvoj sezoni.

„The Witcher“ će na Netflixu biti dostupan 20. decembra.

(Index.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.