Kojima Productions i Sony su nedavno predstavili novi trejler za Death Stranding 2, otkrivajući istovremeno i puni naslov igre – Death Stranding 2: On the Beach.

Originalni Death Stranding 2 je najavljen u decembru 2022. godine putem trejlera za otkrivanje tokom The Game Awards. Posljednji trejler, predstavljen na nedavnom Sony State of Play, nastavlja tradiciju Kojiminog stilizovanja, ostavljajući gledaoce s više pitanja nego odgovora.

Prva igra, Death Stranding, objavljena je od strane Sony-a za PS4 u novembru 2019. godine, a 505 Games ju je izdao za PC u julu 2020. godine. Verzija Director’s Cut je stigla na PS5 u 2021. godini, a na PC će se pojaviti sledeće godine.

Death Stranding je privukao pažnju 16 miliona igrača na svim platformama, uključujući usluge pretplate poput PlayStation Plus i PC Game Pass, prema podacima Kojima Productions.

U dodatnom potezu, kompanija je nedavno najavila saradnju sa A24 radi stvaranja filmske adaptacije Death Stranding za veliko platno. Ova najava sugeriše na dalje proširenje Death Stranding univerzuma i dodatno ukazuje na uspeh ove igre i njen uticaj na različite medijske formate.

U nastavku pogledajte 10-minutni trejler za Death Stranding 2: On the Beach: