Ako ovih dana planirate da igrate The Witcher 3 na PC-u, obavezno morate dati šansu HD Reworked Project-u

 

Halk Hoganov HD Reworked Project je mod koji uvodi ovu igru u Ultra HD eru i nudi kvalitetnije teksture, poboljšane modele karaktera u većini regija unutar The Witcher 3 video-igre.

Svi korisnici modernih grafičkih karti trebalo bi da testiraju ovaj mod.

Na snimku koji možete da pogledate ispod teksta, Halk je predstavio poboljšane modele i teksture za hranu, pijace i životinje.

HD Reworked Project NextGen (puno ime projekta), definitivno će da poboljša vizuale igre i nećemo više vidjeti loše teksture i modele sa malim brojem detalja.

Kreator je pomenuo da čeka odgovor od CD Projekt RED-a o mogućoj saradnji, kada dođe vrijeme da igra bude ažurirana za konzole nove generacije PS5 i Xbox Series X/S i PC.

Možda Halkove poboljšane teksture postanu zvanični sadržaj, ali kompanija trenutno ima druge brige kojima se mora pozabaviti.

Trenutno, Halk Hoganov mod za The Witcher 3 je nešto najbliže Ultra HD remasteru za PC korisnike. Ako želite da ga testirate, preuzmite ga na ovom sajtu, a kreator je obećao da će nova poboljšanja i dodaci stizati i sljedeće godine.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.