SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom objavljen je 2003. godine, i iako su kritike bile različite, igra je stekla dovoljno kultni naslov da bi prošle godine dobila remake. Verzija ‘Rehydrated‘ već je dostupna na svim glavnim konzolama i računaru, ali sada je na mobilne uređaje, zahvaljujući HandyGames developeru.

Battle for Bikini Bottom Rehydrated razvio je Purple Lamp Studios, a objavio THQ Nordic, ali mobilnu verziju kreira drugi THQ studio, HandyGames. Dostupan je trejler koja prikazuje snimke s nepoznatog telefona i izgleda prilično blizu verzijama za PC i konzole. Igra će koštati 9,99 dolara, bez kupovine u aplikaciji ili reklama, a u opisu trejlera navodi se da će biti podržani kontroleri.

HandyGames je u tvitu potvrdio da režim za više igrača nije prisutan, ali osim toga, trebao bi pomno pratiti Rehidriranu verziju na drugim platformama. Bitka za Bikini Bottom zadaje vam sakupljanje predmeta i poražavanje robota koji su napali Bikini Bottom (dom Spužva Boba Kockalonea ili Skockanog zavisno od prevoda i njegovih prijatelja), dok se takođe krećete kroz 3D platforme i razne zagonetke. Rimejk trenutno stoji na 69/100 na Metacritic-u (za PC verziju).

Igra bi trebala stići 21. januara.

(Androidpolice)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.