Motorola je objavila prvi video koji otkriva kako će izgledati novi model Razr 3 preklopni telefon. Međitim tačan datum predstavljanja novog modela nije potvrđen.

Video prikazuje Motorola Razr 3 preklopni telefon u crnoj boji, kao i dvostruki sistem kamera na zadnjoj strani zajedno sa blicom.

https://www.youtube.com/watch?v=sHQkx31IFLE

A moguće je razaznati i veći vanjski displej koji omogućava prikazivanje najvažnijih notifikacija i interakciju sa njima bez potrebe za otvaranjem telefona.

Iako Motorola nije potvrdila glasine u vezi sa specifikacijama, očekuje se da će Razr 3 biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom. Takođe se očekuje 120Hz OLED ekran dijagonale 6.7 inča i 50MP dual sistemom kamera pozadi i prednjim 32MP senzorom koji je u stanju da snima full-HD video.

Ranije nezvanične informacije sugerisale su da će novi razr biti jeftiniji od prethodnih modela, kao i da će posjedovati dva ekrana, što otkriva i sam video.

Iako kompanija nije objavila zvaničan datum predstavljanja, pouzdani internet dojavljivač Evan Blass sugerisao je da će Razr 3 svjetlo dana ugledati u julu ili avgustu u Kini, a nešto kasnije i u ostatku svijeta.

Uz očigledne dizajnerske promjene, unapređene specifikacije i znatno naprednije kamere, novi Motorola Razr 3 mogao bi da bude ozbiljna konkurencija drugim preklopnim modelima na tržištu.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.