Kladionice imaju svoje favorite za sljedećeg Džejmsa Bonda

 

Najnoviji film o Džejmsu Bondu, „No Time To Die“, konačno će stići u bioskopima, čime će putovanje Danijela Krejga kao 007 biti završeno i na njegovo mjesto stiže drugi glumac. Iako njegova zamjena još uvek nije objavljena, šanse su do sada uglavnom bile u korist glumca iz „Venoma“ Toma Hardija.

Tom Hardi trenutno ima velike 4/1 šanse da preuzime sljedeću ulogu Džejmsa Bonda, međutim, nedavno ga je s trona prvog favorita zbacila zvijezda Netflix-a.

Naime, srcolomac iz „Bridgertona“ Rege-Žan Pejdž dobio je moćnu kvotu 5/6 od Ladbrokesa, što ga čini trenutnim apsolutnim favoritom.

Međutim, stvari se mogu uskoro promijeniti posle objavljivanja najnovijeg Marvelovog filma „Shang-Chi i Legenda o deset prstenova“.

Najnovijeg superheroja, Šang-Čija, igra kanadsko-kineski glumac Simu Liu. Izuzetno pozitivan prijem prema njegovom nastupu doveo je do toga da se njegove šanse povećaju sa 20/1 na 16/1 u Ladbrokesu.

Simuov nastup kao Šang-Čija, označava njegovu prvu filmsku ulogu u istoriji. Da li i dovoljnu da bi mogao da bude izabran za legendarnu ulogu?

Alek Apati iz Ladbrokesa je rekao: „“Shang-Chi“ je imao sjajne kritike od svog objavljivanja ranije ovog mjeseca i izgleda da je Sim Liu prokrčio svoj put do mjesta favorita na kladionicama.“

Iako su njegove šanse prilično obećavajuće, daleko je od same uloge.

 

Šanse, trenutno, prema kladionicama

 

Najveći favorit je Rege-Žan Pejdž s kvotom 5/6, a prati ga Tom Hardi sa 4/1.

Pogledajte ko su, prema kladionicama, favoriti za sljedećeg Džejmsa Bonda

Odmah iza Hardija po kladionicama je Džejms Norton, koji ima 5/1 šansi da postane Bond. Iza njega je zvijezda „Ljepotice i zveri“ Luk Evans, koji ima impresivnih 6/1.

Slijedi zvezda „The Witchera“ Henri Kavil koji ima neverovatnih 7/1.

Međutim, Kavil možda i ne želi da se vrati u smoking, s obzirom na to da je prethodno prošao audiciju za ulogu, ali je tada cijenjen kao „previše bucmast“.

I konačno, iz prikrajka vreba Simu Liu sa 16/1.

(Headliner)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.