Iako se najčešće priča o mapi i u kom gradu će biti smješten GTA 6, to nije najveća misterija ove igre, koja je i dalje u razvoju

 

Skoro svake sedmice vidimo da je „procurila“ mapa za GTA 6 i najviše se o tome priča, ali se na kraju uvijek ispostavi da su sve to lažne informacije i sve opet postane misterija.

Rockstar sigurno ne bi dopustio da tako nešto procuri iz njihovih redova, kada već skoro 10 godina rade na igri, a i dalje se ništa ne zna.

Spominju se i Južna Amerika i Vice City i Liberty City… ali, to niko još uvek ne zna, niti ima ideju.

Najveća misterija ipak nisu gradovi i mape već ko će biti protagonisti nove igre.

GTA 5 je bila revolucija, pošto je moglo da se igra sa više likova, a sada je glavno pitanje – da li će i u GTA 6 biti više protagonista ili će se Rockstar vratiti na samo jednog?

Dugo se priča o tome da će jedan od protagonista biti i žena i da će jedna od priča biti po uzoru na Boni i Klajd, čuveni gangsterski par.

Mnogi portali su preneli da će Rockstar ispratiti „trendove“ i staviti ženu kao protagonistu, pošto Rockstar ni u jednoj open world igri nije imao ženu kao glavnog lika.

To je trenutno najveća misterija GTA 6 i ono što mnoge najviše zanima.

(Gamerant/B92)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.