Ovaj Nintendo Switch je zaista najveći jer je 650 posto veći od originalnog, širok je čak 180 centimetara i potpuno je funkcionalan

 

Najveći Nintendo Switch na svijetu je izradio youtuber Michael Pick i donirao dječjoj bolnici u Memphisu.

Šta bi bilo kada bi se povećala džepna igraća konzola Nintendo Switch na nadljudske dimenzije, a zadržali njezinu funkcionalnost? Zapitao se to američki youtuber Michael Pick, a zatim je na to pitanje odgovorio koristeći svoje znanje i vještine.

Izradio je drveno kućište veličine 177×76 centimetara, koje izgledom vjerno prati Nintendovu konzolu. U njega je umjesto malog ekrana ugradio veliki . Uz pomoć 3D printera izradio je dugmad koja izgledaju kao prava. Sve je to obojio i uklopio u jednu cjelinu, i na kraju dobio uvećanu repliku Switcha, 650 posto veću od originala.

Naravno, nije stao na tome, nego je uspio svoju gigantsku konzolu povezati s pravom, tako da se na njoj sada mogu i igrati originalni naslovi za Switch.

Kontrole velikog Switch-a preko Arduina i nešto elektronike povezane su s Joy-Con kontrolerima originalne konzole, tako da je iskustvo igranja gotovo jednako kao na originalnom uređaju.

Pick je odlučio cijeli proces izrade ukratko da prikaže na svom YouTube kanalu. Međutim, najveći Nintendo Switch neće zadržati za sebe. Giganstku konzolu je donirao dječjoj bolnici St. Jude u američkom Memfisu kako bi njegova pojava razveselila njihove male pacijente.

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.