O projektu SCORN, srpskog studija Ebb Software, se odavno nije čulo i nismo imali pojma kojim tokom napreduje razvoj, a sada smo dobili pravo iznenađenje – trejler za SCORN

 

Sasvim neočekivano, na Inside Xbox prezentaciji je izdat najnoviji trejler za SCORN koji prikazuje nevjerovatnu grafiku koju napaja hardver Xbox Series X konzole.

Ova atmosferična horor avantura je samim tim potvrđena za izlazak na Xbox Series X, ali drugih detalja ovog trenutka nema, tako da na datum izlaska treba sačekati još malo, piše Play.co.rs.

Ono što smo dosad saznali o igri je da igrač kontroliše neobični humanoid bez kože. On je izgubljen u noćnom svijetu ispunjenom čudnim stvorenjima i bijesnim tapiserijom, nalik živoj tehno-organskoj strukturi sastavljenoj od čelika, mesa i kostiju. Igrač će na nelinearni način istraživati različite međusobno povezane regije, tražeći odgovore koji će objasniti više o svijetu igre.

U igri, dosad, predstavljena su dva glavna oružja: pištolj i sačmarica. Igrač započinje pištoljem, 6-metačnim oružjem koje nanosi blagu štetu neprijateljima u igri. Čini se da je potpuno organsko, počevši od usta nalik na oružje koje se može otvoriti kako bi se sam pištolj mogao izvaditi i zamijeniti za sačmaricu. Sačmarica je oružje s tri puška koje znatno nanosi štetu neprijateljima izbliza, ali šteta pada na velikim daljinama. Sačmarica je sastavljena od istih materijala kao i pištolj.

Trejler traje dva minuta. Donosi oduševljavajući nivo detalja, čime smo još ponosniji na Ebb Software i jedva čekamo da više saznamo o igri.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.