Iako Google još uvijek nije službeno najavio izlazak Androida 11, on se naravno očekuje vjerojatno negdje u drugoj polovini ove godine. Ali se zato pojavio ovih dana Developer Preview koji i inače stigne ranije

 

Kažu kako se spomenuti Android Developer Preview slučajno pojavio na njihovim stranicama, prije nego su shvatili i povukli podatke.

Teško je povjerovati da je Google nešto slučajno napravio ili kako su njegovi djelatnici greškom objavili informacije. Isto vrijedi i za informacije o smartfonima koji se pojavljuju “na kapaljku”.

Sve je to ciljano i namjerno napravljeno kako bi se zadržala medijska pažnja. Pa vidite, i mi o tome pišemo 🙂

Iako se još uvijek Android 10 nije počeo pravo pojavljivati, već se najavljuje izlazak Androida 11. Za sada nije naravno jasno kada će se Android Developer Preview pojaviti službeno, ali to je i manje važno, vas vjerojatno više zanima šta novo donosi.

Nema tu puno korisnih podataka, ali se spominje napredna biometrija, zatim bolja podrška za Vulkan (što će razveseliti ljubitelje video igara), a navodno će popraviti i multitasking odnosno korišćenje više aplikacije istovremeno.

Više detalja bi se moglo pojaviti uskoro, jer podsjetimo se kako se prošlogodišnja Android Developer Preveiw verzija pojavila u martu.

(Racunalo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.