Rockstar Games i dalje aktivno održava GTA 5 u životu, primarno sa dodavanjem novog sadržaja u vidu dodataka za GTA Online

 

Možda i najveći do sada apdejt za GTA Online je u pripremi, što je developer i potvrdio, ali je ostao dosta misteriozan po pitanju konkretnih informacija. Nove informacije o budućim planovima stižu zahvaljujući leakeru markothemexicam, koji se bolje pozabavio novinama za ovaj naslov.

Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u javnosti novi dodatak za GTA Online donijeće elitnu prostituciju kao biznis. Time će se pripremiti teren za navodno kasniji, posljednji apdejt koji će dobiti tokom decembra.

Otkriveno je da će decembarski apdejt sa sobom donijeti potpuno novu lokaciju pred igrače i da će to biti ni manje, ni više nego Liberty City, grad iz GTA 4, koji će se pojaviti u remasterizovanom obliku.

Leaker nije naveo da li će čitav grad doći u igru. Međutim, zanimljivo je otkriće da će se Niko Belić pojaviti u GTA Online koji će učestvovati u novim pljačkama, a rečeno je i da će biti dosta slobodnih aktivnosti.

Ovo su velike vijesti za GTA Online, ali pošto se radi o glasinama trebalo bi da sačekamo zvanično otkrivanje detalja.

Ako su Liberty City i Niko Belić stvarno na putu da se pojave u GTA Online, biće ovo najveća ekspanzija za igru, koja će privući ogroman broj igrača. Vjerovatno više od onih koji su do igre došli kada je bila besplatna na Epic Games Store.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.