CS:GO je jedna najpoznatijih svjetskih igara, koju svakodnevno zaigra preko milion ljudi, pa među tim ciframa, moraju da se pronađu i neke poznate ličnosti. Da li ste se vi ikada zapitali, da li neka poznata ličnost van svijeta gejminga redovno igra CS:GO? Ovoga puta mi smo izdvojili par ljudi, za koje vjerovatno niste znali da u slobodno vreme obožavaju da se poigraju „Kantera i Terorista“.

Na mjesto broj 1. moramo da stavimo jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice, Brazilca Neymara. Neymar Jr. je u više navrata preko svog tviter naloga pružao podršku najboljim domaćim ekipama, a pritom je i par puta odigrao mečeve sa dvojicom članova iz MIBR-a, Fallenom i Coldzerom. Takođe tokom Svetskog Prvenstva 2018. godine, na svom Instagramu okačio je klip kako igra competative meč sa saigračima iz ekipe.

https://www.instagram.com/p/BcKU8eVjvLK/?utm_source=ig_web_copy_link

Druga osoba na ovoj listi je NBA igrač Jonas Jerebko, koji takođe ne krije svoju strast prema Esportu. Šveđanin iz Golden State Warriorsa ne samo da je veliki fan CS:GO-a, već je 2016. godine kupio poznatu organizaciju Renegades, čiji je i dan danas vlasnik.

 

Sledeću poznatu ličnost koju smo izdvoili je MMA borac Mark Hunt. Novozelanđanin je fan Counter Strike igara još od stare 1.6 verzije, a u svojoj knjizi objavio je jedan veoma zanimljiv trenutak iz svog života. U jednom CS:GO meču toliko se posvađao sa likom, da mu ja zatražio adresu. Na njegovu sreću, momak mu je dao svoju i živeo je veoma blizu. Mark je otišao da njegovih vrata, gde ga je sačekao desetogodišnji dečak. To je naveo kao događaj, kojeg i nije baš ponosan, ali ovo je samo dokaz da ne treba da budu bezobrazni prema ljudima online, jer nikada ne znate da li je baš ta osoba MMA borac.

Takođe je i prisustvovao IEM-u Sidneju 2018. godine, gde je napravio par šaljivih skečeva sa HenryG-em i Spunjom.

Bivši 14. reket sveta, teniser iz Poljske, Ježi Janovič je u više navrata igrao CS:GO sa najpoznatijim poljskim Youtuberima. Ježi takođe ima i svoj Twitch Kanal na kojem je u jednom trenutku imao i 50.000 pratilaca, što je poprilično veliko brojka. Ipak, kao što je umio da se nervira na terenu, umio je i u igri, pa smo dobili jedan isječak iz njegovog strima, gde je polomio miš tokom jednog CS:GO meča.

 

(RUR)