Microsoft najavio PC Game Pass-ov program za nove preporuke prijatelja – pozovite pet prijatelja da igraju besplatno probnu verziju koja uključuje i članstvo u EA Play-u

 

Microsoft je pokrenuo program preporuka koji članovima Game Passa omogućuje da petorici prijatelja poklone 14 dana da besplatno igraju PC igara.

Vjerojatno vam je poznato, a o tome je pisao i IT mixer da je PC Game Pass odnedavno dostupan u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj… Sada Microsoft pokreće program preporuka koji omogućuje besplatno probnu verziju koja dolazi sa svim prednostima PC Game Pass-a. Ona uključuje nove naslove iz Xbox Game Studios prvog dana, članstvo u EA Play-u, a možete provjeriti najveće PC i mobilne igre na PC-u od Riot Gamesa.

Imate mogućnost da povežete svoj Riot Games nalog i Xbox profil da biste otključali najveće agente, šampione, male legende, pojačanja XP-a i još mnogo toga u Valorantu, League of Legends, Teamfight Tactics i Legends of Runeterra.

Treba napomenuti da pozvani prijatelji moraju biti novi u Game Pass-u da bi iskoristili besplatnu probnu verziju, jer se ponuda ne odnosi na one koji su već bili članovi Game Pass-a u prošlosti.

Pozivnice za preporuku prijatelja možete pronaći na početnom ekranu Game Pass-a u aplikaciji Xbox na Windows-u, samo kliknite na dugme „Give PC Game Pass“ da biste podijelili ili kliknite ovdje da biste pozvali svoje prijatelje putem Xbox.com.

 

Biblioteka od stotine visokokvalitetnih PC igara

 

PC Game Pass vam omogućava da otkrijete i igrate odabranu biblioteku stotina visokokvalitetnih PC igara od velikih programera širom svijeta. Možete igrati igre poput Forza Horizon 5 , Sea of ​​Thieves i još mnoge druge. Uz nove igre koje se stalno dodaju, uvijek se može igrati nešto novo. Više o najnovijim igrama koje će biti dostupne uz Game Pass biblioteku možete saznati ovdje.

Za nove članove koji provjeravaju uslugu, najbolje mjesto za početak je aplikacija Xbox na PC-u. Pomoću aplikacije Xbox možete pretraživati ​​igre, igrati naslove na računaru, povezivati ​​se i razgovarati sa prijateljima na uređajima.

(IT mixer)