PC Game Pass zvanično dostupan korisnicima u Srbiji i regionu, a gejmeri će imati i promotivan period po pristupačnoj cijeni

 

PC Game Pass je sada zvanično dostupan u Srbiji. Pored Srbije, servis je dostupan i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji i drugim zemljama.

Pročitajte još: Netflix testira igre za TV

Servis je pretplatnicima dostupan po cijeni od 9,99 evra mjesečno. Dostupan je i promotivni period po cijeni od jednog evra za prva tri meseca korišćenja PC Game Pass servisa.

PC Game Pass je u Srbiji dostupan po cijeni od 800 dinara mjesečno, a gejmerima će prva tri meseca biti dostupna po cijeni od samo 110 dinara. Takođe, oni koji su učestvovali u testiranju servisa dobiće dva mjeseca besplatnog korišćenja. U BiH će biti dostupan po cijeni od 19,51 KM, a ako se pretplatite u iduće dvije sedmice, možete da iskoristite promotivnu ponudu za 1,95 KM i dobijete pretplatu na tri mjeseca.

Igrači se mogu pretplatiti kako bi odmah dobili pristup biblioteci 100+ PC igara visokog kvaliteta za Windows PC računare, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios-a na dan izlaska, Bethesda igre, pristup EA Play-u i pogodnosti za igre Riot Gamesa. Nove igre koje će uskoro biti dostupne s PC Game Pass-om uključuju Minecraft Legends (18. aprila), Redfall (2. maja), koje će u slobodnoj prodaji koštati 40 i 70 evra i mnoge druge.

Svi koji imaju želju da se pretplate na PC Game Pass mogu da posjete njihovu web stranicu i na linku: xbox.com/pcgamepass saznaju više o registraciji.

PC Game Pass je sada dostupan igračima iz ukupno 86 zemalja duž cijelog svijeta svijeta, koji mogu da igraju stotine igara sa svojim prijateljima i članovima porodice.

(IT mixer)