Samsung danas održava svoj prvi Unpacked događaj za 2024. godinu u San Joseu, Kalifornija. Na ovom događaju, kompanija predstavlja svoje najnovije vodeće modele pametnih telefona – Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra. Takođe se očekuje uvođenje Galaxy AI generativnog modela, One UI 6.1, i detaljan prikaz Exynos 2400 čipseta, koji će pokretati ne-Ultra modele na određenim tržištima.

Događaj je počinje u 18:00 UTC, odnosno 13:00 EST, 19:00 CET i 23:30 IST. Postoji live stream događaja koji je dostupan za praćenje:

Galaxy S24 i S24+ zadržavaju sličan dizajn kao njihovi prethodnici, ali dolaze s novim čipsetovima koji omogućuju nove generativne AI mogućnosti. Također se očekuje da će ovi telefoni biti nešto povoljniji u cijeni pri lansiranju na određenim tržištima.

Što se tiče Galaxy S24 Ultra modela, očekuje se ravniji ekran i titanijumski okvir. Snapdragon 8 Gen 3 čipset će pokretati ovaj model, a dolazi i s novom telefoto kamerom. Saznajte više o Galaxy S24 Ultra modelu nakon završetka događaja, a detaljan izvještaj bit će dostupan na početnoj stranici.

Pratite IT mixer kako biste bili informisani o svim detaljima nakon završetka događaja.

 

AŽUIRIANO:
Samsung predstavio Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 i Galaxy S24+