Isporuka telefona počinje 6. februara i od tada će se naći i u radnjama

 

Motorola ponovo-oživljeni telefon Razr trebao je biti dostupan za prednarudžbu još u decembru, ali ga je kompanija odlučila povući nazad zbog (naizgled neočekivanog) značajnog broja zahtjeva potrošača. Sada je Motorola napokon spremna da preuzme rezervacije. Predprodaja za sklopivi telefon biće dostupna od 26. januara u SAD-u.

Za Evropu još još nisu naveli tačan datum, ali pretpostavljamo da je veoma blizu. Međutim, ako ste u SAD-u, 26. januara možete naručiti telefon putem web lokacija Verizon, Walmart i Motorola. Telefon će se početi isporučivati ​​kupcima prednarudžbe i bit će dostupan preko tih prodajnih kanala 6. februara.

Kompanija je u izjavi navela:

„Uzbuđeni smo što dijelimo da će u Sjevernoj Americi Motorola Razr biti dostupan za pretprodaju 26. januara isključivo u Verizonu, Walmartu i motorola.com; a u radnjama koje će se naći 6. februara. Datumi za ostala tržišta će biti objavljeni lokalno. „

Novi Motorolin telefon Razr ima sklopivi displej, što mu omogućava da bude moderan pametni telefon s ekranom u punoj veličini, a istovremeno ostaje vjerodostojan faktoru Razr-ovog okretnog oblika. Nema najnovije i najveće vodeće komponente – Motorola priznaje da je uređaj „prvi dizajn“ – i koštaće ni malo jeftinih 1500 dolara. Telefon definitivno ima jedinstven izgled koji ne možete pronaći negdje drugdje. Za sada je to tako. Šuška se da Samsung radi na vlastitom sklopivom telefonu.

(Engadget)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.