Audio Editor Pro je odlična aplikacija za brzo uređivanje audio datoteka direktno na svom pametnom telefonu

 

Osim što Audio Editor Pro nudi prilično solidne mogućnosti, svoju popularnost je stekla činjenicom da je besplatna i da se može koristiti na pametnim telefonima.

Želite li besplatnu aplikaciju za uređivanje muzike koja fleksibilno uređuje muziku na vašem mobilnom telefonu?
Želite li muzički rezač ili aplikaciju za pravljenje pjesama, da izrežete muziku i postavite je kao melodiju zvona?
Želite li aplikaciju za rezanje MP3 datoteka s bogatim funkcijama za rezanje muzike i uređivanje zvuka?
Želite li aplikaciju za uređivanje zvuka koja uključuje proizvodnju melodije zvona, izmjenu glasa i audio plejer?

Ako želite sve to, onda je ovaj besplatni rezač muzike i proizvođač zvuka definitivno ono što vam treba!

Među mnogim uređivačima glasa i rezačima muzike, „Audio Editor Pro – besplatni muzički uređivač, uređivač zvuka“ moćna je i višenamjenska aplikacija za uređivanje pjesama i rezanje muzike.

To je uređivač zvuka koji vam može pomoći u uređivanju muzike ili stvaranju pjesama. Možete ga koristiti kao kreatora pjesama i aplikaciju za uređivanje glasa, baš kao i audacity audio uređivač na radnoj površini. To je muzička laboratorija i audio magistrala na vašem mobilnom telefonu za uređivanje zvuka!

Pomoću ovog proizvođača zvuka i zvuka možete uređivati ​​pjesme putem audio trimera, pretvarati video u audio putem mp3 konvertera, uređivati ​​zvuk putem pojačala, audio kompresora, pretvarača formata … Postoje brojne funkcije za uređivanje zvuka!

I pored „dosadnih“ reklama Audio Editor Pro ni na koji način ne limitira mogućnosti koje nudi. Ima mogućnost spajanja više audio datoteka u jednu, opšte pojačanje zvučnog zapisa, primjenu određenih efekata.

Izlazni formati koji su podržani su MP3, AAC, M4A i WAV. Aplikacija podržava miksanje više tonskih zapisa pri čemu čitav proces čini jednostavnim i lako upotrebljivim.

Audio Editor Pro se može pohvaliti i odličnim i modernim interfejsom. Sve opcije koje posjeduje su lako dostupne. Samo korišćenje aplikacije je intuitivno i zaista ne treba puno da bi se ovladalo svime šta nudi.

Ukratko, svi oni koji traže besplatnu, a sposobnu aplikaciju za brzo uređivanje zvučnih zapisa na svojem mobilnom telefonu, upravo su je pronašli.

(IT mixer)