Zajedno sa Honor Magic V preklopnim telefonom došla je i najnovija verzija Honorova korisničkog interfejsa – Magic UI 6.0, koji je baziran na Androidu 12

 

Honor je na predstavljanju iznio glavne karakteristike Magic UI 6.0 korisničkog interfejsa, a dali su i informacije o tome koji će telefoni i kada da dobiju ovu nadogradnju.

Magic UI 6.0 sa sobom donosi funkciju „Honor Sharing“, koja podržava dijeljenje ekrana, tastature i miša.

Pored ove funkcije tu je i „Honor Connect“, koja omogućava i prenos datoteka između smartfona i kompjutera pri velikoj brzini (1,2 Gbps).

Ova verzija korisničkog interfejsa sa sobom donosi i poboljšan multitasking. Magic Live je digitalni pomoćnik koji prikuplja različite podatke o korišćenju telefona, kako bi vam ponudio određene preporuke i podsjetnike.

Kompanija je predstavila i nekoliko tehnologija, kao što je OS Turbo X, koji postiže fluidnije i interaktivnije iskustvo, dok je GPU Turbo X na misiji da poboljša iskustvo igranja, sa većim performansama igranja, ali održavajući nižu temperaturu unutar svake od njih.

Magic UI 6.0
Magic UI 6.0

Sa druge strane, Link Turbo X tehnologija olakšava saradnju između različitih mreža koje su aktivne na uređajima, a imaju mogućnost da dostignu brzine od 6,1 Gbps.

Bezbjednosni sistem dual-TEE čini mobilne telefone bezbjednijim i čuva korisničke podatke.

 

Telefoni koji dobijaju Magic UI 6.0 i Android 12 nadogradnju

 

Među prvim smartfonima koji će dobiti Magic UI 6.0 i Android 12 nadogradnju su: Honor Magic 3, Magic 3 Pro i Magic 3 Pro Plus i to u prvom tromjesečju 2022.

Nakon njih će nadogradnju u drugom tromjesečju da dobiju: Honor 50, Honor 50 Pro, Honor 60 i Honor 60 Pro.

Honor 50 SE će nadogradnju da sačeka za treće tromjesečje 2022. godine. Zajedno s njim, u istom periodu godine, nadogradnju će dobiti i Honor V40, X30, Honor X30i, Honor X20, Honor Tablet V7 i Tablet V7 Pro.

Nije poznato koji će stariji Honorovi telefoni i kada da dobiju ovu nadogradnju.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.