Samsung predstavio Galaxy Tab S6 Lite, sa najnovijom verzijom S Pen olovke unaprijeđenog dizajna, koji koristi najnovije tehnologije kako bi omogućio organizovanost, multitasking i kreativnost za vrijeme rada na vrhunskom ekranu

 

Samsung je najavio novi Galaxy Tab S6 Lite, moderan i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi koji dolazi s velikim ekranom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom.

Galaxy Tab S6 Lite i nova S Pen olovka koriste najnovije tehnologije kako bi omogućili organizovanost, multitasking i kreativnost za vrijeme rada, ali i slobodnog vremena, izjavio je Woncheol Chai, izvršni potpredsjednik i voditelj tima Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

Najnovija verzija S Pen olovke ima novi dizajn i težinu od samo 7.03 g, zbog svoje udobnosti može se usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje.

Nakon završetka rada, S Pen olovka će se magnetski zakačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, pa se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Ne mora se puniti zbog inovativnog načina korišćenja bez baterije.

Pomoću Samsung Notes aplikacije, bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sistema oznaka i povećanja od 300%, bilješke se lako kategorizuju, označavaju, proučavaju te skladište u PDF, JPEG i WORD formate, kao i tekstualne datoteke.

S 10.4-inčnim ekranom i ultra-tankim ivicama, ovaj tablet pruža nevjerojatno iskustvo svakom korisniku svojim širokim i čistim prikazom. Njegova lagana težina čine ga idealnim tablet uređajem za obavljanje više zadataka, bilježenje i gledanje videa ili filmova.

Opremljen najnovijom verzijom korisničkog interfejsa optimizovanim za velike ekranene, Galaxy Tab S6 Lite pruža intuitivno i jednostavno korištenje te navigaciju kroz uređaj, čineći prebacivanje između više aplikacija neometanim i bez napora.

Uređaj je opremljen i s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.

Korišćenjem Samsung accounta omogućeno je telefoniranje i dopisivanje čak i kada je pametni telefon van dosega. Uz Google Duo video pozive možete ostati u kontaktu sa porodicom, prijateljima i kolegama.

Nove Bixby karakteristike poput Bixby Voice, Bixby Vision te Bixby Routines takođe su dio uređaja za povećanje produktivnosti, ali i svakodnevne doze zabave.

Galaxy Tab S6 Lite dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji, s pripadajućom S Pen olovkom te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.