SteelSeries je predstavio novu vodootpornu tastaturu – Apex 3 TKL

 

SteelSeries nastavlja da pomjera granice kvaliteta sa Apex 3 tkl tastaturom, koja je specifično dizajnirana za gejmere i profesionalne esportiste.

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa Apex 3 TenKeyLess (TKL) tastaturom. Pored nečujnih tastera i vrhunskog strukturnog kvaliteta, tastatura posjeduje i vodootpornu zaštitu. Tu je i Brilliant PrismSync Lighting osvetljenje sa 16,8 miliona boja, koje možete sinhronizovati sa vašom ostalom SteelSeries opremom.

Ova tastatura radi u tandemu sa SteelSeries Engine softverom, koji dolazi sa integrisanom SteelSeries Moments aplikacijom, koja je potpuno besplatna.

SteelSeries vam omogućava da klipujete i editujete vaše najbolje plejeve i šerujete ih putem YouTube-a, Gfycat-a, Discord-a, Reddit-a, Twitter-a, Facebook-a i drugih platformi.

SteelSeries Moments poseduje i posebnu auto-klip funkciju za neke od najpoznatijih igara na svijetu, kao što su League of Legends, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Podrška za Valorant i Fortnite će uskoro postati dostupna.

Tastatura se prodaje po cijeni od 54.99€.

(play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.