Microsoft Defender onlajn aplikacija za pojedinačne korisnike poboljšava postojeću zaštitu korisnikovih računara i telefona

 

Microsoft Defender je dostupan za generalnu upotrebu na svim PC uređajima za pojedinačne korisnike, a ne samo za Windows računare i poslovanja.

Novi Defender za individualne korisnike pretplatnicima na Microsoft 365 omogućava onlajn alatku, koja dodatno pojačava postojeće bezbjednosne mjere koje korisnik upotrebljava u borbi protiv malvera i fišing napada.

Aplikacija proširuje anti-malver zaštitu na Android, iOS i macOS. Takođe, korisnici će da dobijaju obavještenja koja se tiču bezbjednosti, kao i rješenja i preporuke.

„Morali smo da evoluiramo naša bezbjednosna rješenja kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe kupaca kod kuće i na poslu, spajajući postojeće tehnologije na nov način. Zbog toga predstavljamo Microsoft Defender za pojedinačne korisnike. Izgrađen je na našoj tehnologiji Microsoft Defender, koristeći istu pouzdanu bezbjednost na koju se preduzeća oslanjaju. Pridružuje se našem sveobuhvatnom skupu bezbjednosnih proizvoda i usluga kao najnoviji član naše porodice Microsoft Defender rješenja i proširuje zaštitu već ugrađenu u Windows bezbjednost“, kažu iz Microsoft-a.

Novi Defender je uključen u okviru Microsoft 365 Personal i Family planova u većini zemalja. Cijena kreće od 70 dolara godišnje za Personal naloge u SAD.

(Microsoft)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.